såå sant!

Rödluvan lyssnade inte på sin mamma, Pinocchio var en lögnare, Robin Hood var en tjuv, Tarzan gick utan kläder å lekte med sin "apa" och Snövit levde ihop med 7 män, den slampan. Pippi jagades av soc och Emil söp sig full i unga år. Det här växte jag upp med, så klaga inte på hur jag blivit!

UPD8 4U

Hej älskade bloggläsare! ♥
Åhhh det är helt galet vad jag har saknat att blogga! Vill verklig börja igen men jag har abslout ingen tid med det just nu ... Eftersom jag började skolan i måndags och det kommer vara gaaanska hektiskt med läxor och så. Men iallfall så trivs jag as bra i skolan och lärarna är soft som faan och så går jag ju med dom bästa, så bättre kan det inte bli! Jag ska förresten ta tag i saker och ting nu som att börja träna t.ex. Köpa gymkort ska jag göra nästa månad, plus att på individuella valet har jag Aerobics, visst det är en timme i veckan men det är något iallafall. Plus att i skolan har vi ett gym, (Som är inglasat så man ser alla snygga killar, wohoo) Så på alla hål timmar kan man ju bara glida dit och köra ett träningspass och det är toppen! Sen ska jag även om någon månad när jag har kommit in i skolan så ska jag söka helg & lov jobb. Nu måste jag hoppa i sängen! Men jag tänkte att jag ska iallfall försöka uppdatera lite då & då, typ någon gång i veckan. Så.. Enjoy my life as it should be! Sleep well



Bloggpaus!

Sorry mina små älsklingar, men jag tar en blogg paus ett tag! Har så mycket annat att göra än att sitta vid datan hela dagarna typ.. :( Återkommer när jag vet hur det blir om när jag kommer börja blogga igen. Måste bara säga att festen var gaalet kul, fast i slutet blev det kaos och alla slogs och snuten kom och så vidare... Men men, Shit happends when you party naked!

Taggad!

Nu håller vi på att tagga till inför festen, AS TAGGAD!! Förlåt för den dåliga uppdateringen men jag har så mycket att göra! Har precis duschat och nu ska jag springa och föna håret, Sen kila iväg och fixca cigg & dricka sen är det feeeeeeeeest! :D Hörs sen!

Festen framflyttad!

Alltså jag är så jävla mördbultad sen igår så jag känner att jag flyttar fram festen. För att på min egen fest vill jag ju kunna röjja och dansa lixom, men som det är nu så kan jag nästan inte ens gå haha! ;) Så imorgon blir det drag hos mej! Sen på lördag blir det grottan, suuuuper nice! Och det allra bästa är att min älskade Lollo är hääär! ♥

Väckt med tårta & rosor!

Jag blev väckt av mamma med tårta & rosor, fett nice! Nu ska jag ära ännu mer tårta med lollo och sen ska jag klaga över hur ont jag har i mitt ben haha.. Shit happens when you party naked! ;) Förresten så blir det nog inte så mycket bloggande idag eftersom jag har så mycket annat att göra och förbreda för festen! Hörs sen

God morgon på min födelsedag!

Yes så är de, det är min födelsedag idag! :D Så grattis till mej! Ikväll kör vi rööööjj tredje dagen gillt. Igår var jag fullare än fullast och har Sverige största lårkaka på benet haha, men det skiter jag i för ikväll är det super röjj hos mej! :D

http://www.finest.se/peter08 ;)

Haha jag skickade in bilder till peter08 som en rolig grej, och det värsta är att jag kom med oxo haha! :D Fast han tycker dock att jag ska sola lite, och det har han rätt i haha fast jag bli ändå inge brun hur mycket jag än solar haha! Sen så som mitt försvar till att han säger att jag ser lite för naturlig ut, så var det faktiskt inte jag som sminkade mej. Utan det var en tjej på foto studion som gjorde det och jag ville ha mer mascara och mer färg men det fick jag inte haha! anyway så måste jag kila in till stan och möta Lollo nu!

Hann inte blogga!

God morgon! :) jag hann inte blogga i morse när jag vaknade för att jag fick lov att rusa iväg med Mimmi & Vanja till mödravård centalen för Mimmi skulle göra ultraljud och grejer för hon är gravid i 19:e veckan! Fett härligt med ett litet barn. Iallfall så ska jag strax åka in till T-Centalen för att möra upp min ÄLSKADE Lollo som kommer hit ifrån dalarna. Haha hon ringde mej igår natt och frågade om hon fick komma, självklart sa jag ja så 16:16 är hon snart här Wiihoo! :D Föresten så kolla nästa inlägg... shh it's a secret! ;)

Hemma igen!

Sådär nu är jag hemma ogen, har vart fett full hela kvällen! Men nu är jag henmma och ska sova mvi görs imorhon, antagligen värsta sent spusspuss!

Livet är en våldtäkt!

Nu ee deeeeeeeeeeeeee draaaaaaaaaag! :D

Brådis!

Nu är det brådis, ska möta Vanja & Mimmi vid tvärbana sen ska vi fixa oss sen kommer Sophie oxo! Hörs sen

I wanna be a billionaire!

I wanna be a billionaire so fricking bad
Buy all of the things I never had
Uh, I wanna be on the cover of Forbes magazine
Smiling next to Oprah and the Queen

Oh every time I close my eyes
I see my name in shining lights
A different city every night oh
I swear the world better prepare
For when I’m a billionaire


Yeah I would have a show like Oprah
I would be the host of, everyday Christmas
Give Travie a wish list
I’d probably pull an Angelina and Brad Pitt
And adopt a bunch of babies that ain’t never had sh-t
Give away a few Mercedes like here lady have this
And last but not least grant somebody their last wish
Its been a couple months since I’ve single so
You can call me Travie Claus minus the Ho Ho
Get it, hehe, I’d probably visit where Katrina hit
And damn sure do a lot more than FEMA did
Yeah can’t forget about me stupid
Everywhere I go Imma have my own theme music


I’ll be playing basketball with the President
Dunking on his delegates
Then I’ll compliment him on his political etiquette
Toss a couple milli in the air just for the heck of it
But keep the fives, twentys (?) completely separate
And yeah I’ll be in a whole new tax bracket
We in recession but let me take a crack at it
I’ll probably take whatevers left and just split it up
So everybody that I love can have a couple bucks
And not a single tummy around me would know what hungry was
Eating good sleeping soundly
I know we all have a similar dream
Go in your pocket pull out your wallet
And put it in the air and sing


I wanna be a billionaire so fricking bad
Buy all of the things I never had
Uh, I wanna be on the cover of Forbes magazine
Smiling next to Oprah and the Queen


I wanna be a billionaire so frickin bad!

Party time!

Sorry för dålig uppdatering, men jag har sprungit runt som en yr höna och städat! Jagar vikt en jävla massa ren tvätt, diskat, plockat undan och massa annat som jag inte ens vet om att jag har gjort haha! För ikväll är det.. Wait for it.. Fest hos mej! :D Och sen på torsdag då är det RIKTIG fest hos mej, då ska jag bjuda massa folk för då fyller jag år så då blir det gaalet röjj hos mej! Åh, jag längtar som faan. En bättre födelsedag än att få vara med dom man tycker om mest och kröka galet och bara ha så grymt kul finns nog inte! Så jag får vell be till en gud som jag inte tror på och hoppas qatt han hjälper mej och gör allting lyckat!

Dagens låt!

HAHAHA, Lyssna på låten! Det här blir helt klart dagens låt, det är en diss till bloggare haha och framför allt Kissie & Kenza! Så grymt klockren, från och med nu är den här killen min idol! ;)
"...Kissie och Kenza, va håller ni på med?
(Dags o rensa)
Väx upp, skaffa ett liv,
fixa ett annat tidsfördriv.

Känn ingen press,
men alla är less,
(dom kommer besöka din adress).

Sluta blogga, lägg ner för fan.
Ni är inte bättre än någon annan.
Ingen vill höra på erat tjafs.
(Gå och dränk er ut till hafs)"

Svar på frågestunden! :)

Johanna :)
Vad använder du för mascara? och skulle inte du kunna göra ett inlägg där du visar steg för steg hur du sminkarHät  dej?HÄr
Här kommer svaren på frågestunden, det blev visst bara fem frågor haha! Men som sagt vi får köra en ny runda! Hoppas ni är nöjda med svaren!

Johanna :)
Vad använder du för mascara? och skulle inte du kunna göra ett inlägg där du visar steg för steg hur du sminkar dej?
Svar: Jag använder Loreal telescopic mascara för jag tycker den ger långa fina separerade fransar. Och jaa jag skulle kunna visa steg för steg hur jag sminkar mej, men min telefon är sönder och min kamera har jag tappat bort. Så det får bli sen när min telefon är lagad! :)

Peter 08
Vad är ditt mål med livet?
Svar: Mitt mål i livet är att inte bli som min mamma. Ja det låter hårt men faan det är så... Mina mål i livet är att börja gymnasiet nu, sen gå ut det. Sen fixa lägenhet som jag får ett förstahandskontakt på som jag vet är min och ingen kan komma och ta i från mej och lägenheten den ska vara fräsh! Sen ska jag vidare utbilda mej till åklagare, Samtidigt kanske ha ett jobb där jag jobbar på helger. När jag har utbildat mej klart, ska jag så klart skaffa ett bra jobb, men bra lön där jag trivs. Runt den tidpukten ska jag även skaffa kille, sen efter det så ska jag vell skaffa barn eller något. Men det är först när jag vet att killen jag är tillsammans med är en normal snubbe och ingen som kommer misshandla mina barn och mej, när jag har en bostad som bara är MIN MIN MIN och även ett riktigt jobb så jag kan försörja mej och ge mina barn de dem vill ha. Låter lite överkurs, men det är det jag strävar efter och jag ska försöka uppfylla det! Jag vet att det kommer att bli jobbigt att plugga, men jag vet att det kommer att löna sig längre fram i livet! :)

Jenni
okej, nu frågar jag något  hmm... När åt du senast fisk hehe.. Kom inte på ngt bättre ;D
Svar: Haha jag äter inte fisk, det är äckligt! ;)

SazX
Vad är ditt värsta misstag?
Svar: Ojojoj, det här var en svår fråga... Jag vet inte, det mesta jag gör är misstag, hela mitt liv är ett misstag. Men det måste ha vart att jag trodde på mamma när hon sa att det var slut mellan "dom", så blir det samma visa om och om igen. Hon ljuger hela tiden, ändå förlåter jag henne...

putte
vart har du vart hela fucking sommarn?
Svar: Jag har vart i Dalarna typ hela sommaren, därför jag inte har vart hemma något typ. Och i västerhaninge orkar jag inte hänga, så därför jag inte har träffat dej något typ! :)

Frukost dax!

Jag hade jag tänkt att fixa lite frukost den svaren på frågestunden! :D tyvärr fick jag bara några frågor, men jag svarar på dom frågorna så får vi köra en ny runda nästa vecka eller något.

Seg morgon!

God morgon, sovit gott? :) Själv kom jag hem vid fyra tiden. Jag hade en toppen kväll med Sophie, Vanja & Mimmi. Jaa fett coolt att det var en annan tjej som hette Mimmi haha! ;) Vi ska iallafall ut på fest ikväll igen, fast lite tidigare än tolv lixom haha. och nu på dagen skulle jag nog träffa Theresia en stund och bara prata och mysa. Men nu måste jag leta reda på en cigg annars blir jag helt nuts, så vi hörs snart!

glömde inte bort!

Och förresten, förlåt jag lovar att jag inte har glömt bort frågestunden och länkningarna! Det fixar jag imorgon. För det har ju inte vart någon riktig toppen dag idag! Men nu måste jag springa love u

'

Den ena dan e den andra lik för mycket knas och dramatik för mycket skit som sker för mycket skit som händer...

Låtar

Dagens låtar, sånna här låtar lyssnar jag på dagar när allt lixom inte är.. på topp. Dom får mej att tänka mycket, vilket jag tycker är skönt! Lyssna på texterna & Budskapet!

  • Ken ring - Nu får hon vila i frid
  • Ken ring - Hon är död nu
  • Kartellen - Betongbarn
  • Kartellen - Tillitsbist
  • Mangemyt - Kvinnoboxarvalsen
  • Governor andy - ovan sända

HATAR ALLT!!

Vilken knaas dag, vad var det jag sa om att det skulle bli knaas? Shit jag hatar det här. Nu ska jag äta frukost och gråta i mammas famn... Bloggar sen om jag orkar! :(

En vacker dag..

Du kommer , Du ska , det sak jag se till!

God morgon!

oj det blev sent i natt, runt fyra tiden.. Ändå är jag uppe ganska tidigt idag för att var jag! ;) Vad ska ni göra idag alla bloggläsare? Idag tror jag inte blir någon bra dag det är dåligt väder, och knaas är på gång.. Hoppas allting kommer att gå bra, för just nu är jag orolig! Men skit i det, idag har jag inga planer än så länge mer än att äta frukost haha :)

Kan inte sova...

Åh vad jobbigt, jag kan inte sova.. Jag har värsta ångesten och jag vet inte varför! eller jo det vet jag, men faan jag vill inte skriva det här... För då kan hela Sverige läsa det lixom och det känns inte så aktuellt kanske! :P Nej men shit, jag får vell blogga en stund och sen försöka sova igen!  Jag hatar ångest, det borde faan inte finnas något som heter så! Det här suger.. Åhh ta mej till någon annan planet eller bara jätte långt bort från allt, och alla! Åhh, ibland bilder det bara liiite för mycket!

Hann inte blogga!

Förlåt, men jag hann inte blogga något mer efter vi hade sminkat oss och skulle gå och äta! Men det var iallafall jätte mysigt, tyvärr tog jag inga kort eftersom min telefon är sönder. Sen kom jag hem vid halv elva tiden och har bara suttit och myst & spelat kort :) Nu ska jag äta lite sen sova, hörs imorgon bloggen! ♥

Varför blev du till en hora?

Lyssna på låten, lyssna på texten & lyssna på budskapet!

Theresia gästbloggar!

Hejhej, theresia här :) bloggar istället för mimmi, har varit hemma hos henne hela morgonen och tagit det lungt och sen åkte vi hem till mig och softade på livet hehe.. ;) och nu håller vi på att fixa oss, jag ska på bio med Mr. L och mysa, sen ska jag nog träffa mimmi igen och dra ut på någon fest eller vad vet jag? :) men nu ska vi sätta oss på balkongen, ta en cigg och dricka varsin cider, najs!
XOXO/ Thessi ♥

Middag hos T ♥

Sorry för lite dålig uppdatering men fick lov att skynda mej in i duschen för det blev ändrade planer så jag ska hem till Theresia och äta middag med hon & hennes mamma! det ska bli super mysigt, jag älskar Beatrice hon är världens skönaste mamma helt klart! Så nu ska jag fixa mej lite sen åka till Söder. så vi hörs senare ikväll och jag avslutar frågestunden när jag kommer så ställ så många frågor ni kan så blir jag glad! Och länkningarna till dom som hade röstat på mej lägger jag oxo upp ikväll! :) Hörs sen!

Påminnelse!

Avslutas 16:00 :)

God morgon, sovit sött..? ;)

Vad vill ni läsa om idag alla söta läsare? :) Jag avslutar frågestunden vid 16.00 så kom igen nu och ställ frågor! Jag har iallfall bra vaknat och nu sitter jag och äter frukost med världens bästa Theresia♥ Om ett tag så ska jag åka iväg och bada med Kusinen och hans barn, det ska bli mysigt, för jag måste verkligen sola! För blekare än mej kan man allvarligt inte vara haha. Nej nu ska jag ta en cigg & snacka lite skit med min älskling!

God natt..

Nu ska vi hoppa i sängen för att lägga oss och snacka skit sen sova! Ni får sova sött, och glöm inte att ställa frågor i frågestunden som jag avslutar imorgon efter jag har vaknat. :)
Sweet dreams!

Utkast: Aug. 1, 2010

Tack alla läsare som har röstat på mej i veckans blogg tävlingen! Men tyvärr vann inte jag, bättre lycka nästa gång ;) Vet ni en grej? Idag är det exakt fem dagar tills jag fyller år! :D Och vet ni vad som händer på min födelsedag? Det blir jätte fest hos mej! ;) Shit vad jag längtar, jag tror verkligen att det kan bli super kul om man nu tar dit rätt folk! Nu ska jag kolla på film med min älskling Theresia ♥

Ta en sväng förbi hennes blogg; http://theresiawahlstrom.blogg.se/

Ny header!

Kolla in min nya design, snygga va!? ;) För er som inte ser den tryck F5. Jag tycker att det blev snyggare så där, men funderar på om jag skulle ändra den gråa bakrundsfägen till vit. Fast det kanske blir för mycket vitt & rosa..?

RSS 2.0