Jag ♥ Bloggläsare!

Jag älskar er mina bloggläsare, ni är bäst! Jag har fått grymt mycket röster i tävlingen "veckans blogg" som jag är med i, men bättre tror jag faktiskt att ni kan. För jag har ju trots allt ställt upp för att vinna eller har jag fel? ;) Förresten, har jag inte sagt att ni som röstar på mej får en länkning och en massa nya läsare! Så det är bara kommentera att ni har röstat på mej så länkar jag er sen när tävlingen är klar :D Vad har ni för er ikväll förresten? Själv sitter jag och väntar på min älskade Theresia som kommer hit strax, vi ska bara ha myskväll & snacka skit! För det är det vi älskar att göra.
  • Gammal bild på mej & Theresia
Glöm inte att lämna en fråga i frågestunden!

Omg!

Bara för att jag känner mej glad idag, får ni min gladaste bild! ;)
Förresten så snackade jag precis med killen som fixar min design, han ska ju ändra bilderna på min header så jag får dom nya bilderna från fotograferingen. Så jag har skickat bilderna jag ville ha, och så ska han fixa det ikväll så antagligen är det klart tills imorgon! :D

Ny tävling!

Jag har kommit på värsta grejen! Jag kommer att ha en jätte rolig tävling, den kommer att börja på måndag. Man kan säga att det är här ni kommer hitta eran kärlek! Mer kommer jag berätta när det blir närmare måndag. ;) Lovar att det kommer bli super kul och verkligen en succé!

Glöm inte att Lämna en fråga i frågestundenhttp://mimmiwarniing.blogg.se/2010/july/ni-fragar-vad-ni-vill-jag-svarar-pa-allt.html#comment
Och glöm verkligen inte att Rösta på mej i veckans blogg hos: http://izahs.blogg.se/2010/july/deltagarna-i-veckans-blogg.html#comment

hiss eller diss?

Funderar på att beställa den, vad tycker ni? Jag tycker den är jätte söt och det är en riktigt Mimmi klänning! Den finns att beställa på http://bubbleroom.se/tjej/klanningar/guhi-5-floraldark-beige :)

Ni frågar vad ni vill, jag svarar på allt!

Nu är det dax, så var inte blyga. Jag svarar på alla frågor jag får, vad dom än handlar om, vem det än är som har skrivit dom. Så kör nu och fråga allt som kommer er i tanken. Frågestunden avslutas Tidigast klockan tio ikväll! :)

frågestund..?

Eftersom att jag har fått så himla mycket nya bloggläsare så tänkte jag att jag kanske ska ha en frågestund? eller vad tycker ni? :) skulle inte det vara ganska schysst med en frågestund och så svarar jag på så många frågor jag kan! Eftersom ni mina nya älskade bloggläsare kanske har massa frågor som ni vill att jag ska svara på så kör jag en fråge stund om ett tag. Så börja klura på frågorna och titta tillbaka om en halv timme eller något! Kärlek till er mina älskade bloggläsare! ♥

Hej alla söta! :)

Haha förlåt verkligen för den dåliga uppdateringen, men jag vaknade för typ en timme sen haha! Det blev lite sent igår.. typ halv fem eller något haha! Men jag lovar att jag nu ska börja ställa klockan på typ tolv så kan jag gå upp och blogga lite, sen sova lite till. För jag menar, vad gör inte jag för er bloggläsare bara för eran skull!? ;) Nu håller dom på att grilla där nere så ska vell snart gå ner och äta. Vad ska ni göra idag? Själv har jag ingen aning alls!

Natt dax!

Nu ska vi kolla på film och sen sova! Jag är så grymt trött, så vi hörs imorgon alla bloggläsare! :)
Glöm inte att rösta på mej: http://izahs.blogg.se/2010/july/deltagarna-i-veckans-blogg.html#comment

Bilder :)

Jag har inget att göra, så jag langar några bilder från fotograferingen för att påminna om hur snygg jag är! ;)

Vincent är.. helt klart störd! ;)

Jag och vincent satt och snacka lite, så kom vi in på att snacka om tjocka människor då säger han "Nästan alla har ju en tjock kompis". Då frågade jag honom "så du menar att man måste ha en tjock kompis? och den som bara har smala kompisar är konstig?" då svarade han bara "jaa". Haha han är ju störd!
  • Lyssna låten, skämt å sido.. ;)

Fick ett sms av mamma.. ;)

Mamma: Jag har pratat med Sean Banan ha ha han var jätte kul!
Jag: Hur då haha?
Mamma: Jag skulle gå på tunnelbana så satte mej jag på en plats mitt emot två killar och då skriker den ena att jag hade fin ROMPHA haha ! Sen pratade vi lite sen skulle vi gå av på samma station så sträckte han fram handen och sa Sean banan heter jag ;)
Jag: Du är så jävla sjuk! men jag älskar dej ändå haha
Glöm inte rösta på mej i veckan blogg hos: http://izahs.blogg.se/ :) ♥

Veckan blogg!

Nu är det så här att jag behöver eran hjälp min kära blogg läsare! Jag är med i veckans blogg på http://izahs.blogg.se/ så jag skulle vara super glad om ni gick in och röstade på mej! ni är guld värda min älsklingar! ♥

"Isabel är en grym tjej på att blogga, läser alltid hennes blogg för hon uppdaterar alltid bra och är fett skön! Så jag tycker verkligen att ni ska ta en sväng förbi och läsa hennes blogg så hon får mer läsare och lägga in en röst på mej! ;)"

frågestund..?

Sådär nu har jag vart och handlat, lagat mat & ätit. Visst är jag duktig? :D ååh jag har verkligen bloggtorka och vet inte vad jag ska skriva... Förlåt alla gulliga bloggläsare! Men tänkte att jag kanske skulle ha en frågestund? eller vad tycker ni? :D

.

JAG ...

Är: mej själv
Mår: bra 
Ska: gå och handla
Har: grymt tråkigt!
Bör: städa mitt rum
Kan: om jag vill


Vill ha: fest!
Skulle vilja: ha hur mycke pengar som helst i min ficka just nu.
Drömmer om: framtiden
Längtar till: min födelsedag = fet fest hos mej!
Fasar inför: gymnasiet
Har ett brinnande intresse för: musik


Bryr mej om: dom jag älskar
Trivs med: dom jag bryr mej om
Bor i: årstaberg
Klär mig gärna: i en killes tjocktröja!
Dricker gärna: Cola
Lyssnar ofta på: musik


Arg på
: dom som inte förstår
Stolt över: hur bra det har gått trots allt.
Rädd för: rävar, tvättbjörnar och idioter
Äter: när jag är hungrig
Dansar: inte med fula killar
Lever: dagen som den kommer

Om man är redan en gång straffad..

Dagens låt får bli Kartellen - haffad, lyssna på texten den är så grymt bra! Beatet är taget av
Nationalteatern - kolla kolla, lyssna på den med den e grym! :)
.

Bloggdesign!

Förresten, killen som gjorde min bloggdesign ska ändra den lite. Typ lägga in nya bilder från fotograferingen på headern, och göra min text större och rubrikerna större! nice va!? :)

God morgon ;)

Haha klockan är fyra, och jag vaknade nyss! Fast det är ju inte så konstigt eftersom jag inte sov något igår natt, och var så jävla trött som jag var igår. Och sorry att jag glömde blogga innan jag gick och la mej igår.. :( Lovar att bli bättre på att uppdatera oftare, men jag har typ värsta bloggtorkan. Men jag lovar att jag ska försöka bättre idag världens bästa bloggläsare! :) Förresten igår var min blogg statistik uppe på 306 som mest, fan vad grym jag är alltså! Men nu måste jag kila iväg och köpa lite frukost, så hörs sen så får vi se vad jag ska göra idag. :)

Sleep mode!

Ååh vad trött jag är, värre har det aldrig vart... Sitter och lyssnar på infected mushroom och taggar till! Och jag har verkligen BLOGGTORKA! Har suttit här i typ tjugo minuter och försökt att komma på ngt att skriva om, men jag kommer inte på något alltså. Mer än att jag bara vill skriva k*k, f*tta, h*ra och jaa ni förstår poängen! Jag känner att jag vill hugga en gaffel i någon, eller typ bara slå något jätte hårt i ansiktet!!!!! Och haha ja jag mår bra, men faan ibland behöver jag få ut mina aggressioner lite grann oxo... Jag kan ju inte alltid vara glad och snäll. Nej nu måste jag nog gå och hämta brandsläckaren och slå den i någons ansikte jätte hårt och brutalt fyra gånger!!

Svar på tal..

Sara om UPD8 4U !:
Hej! jätte snygga bilder!! Vad ska du förresten gå för linje på gymnasiet?

kolla in min blogg: http://bysweets.blogg.se/ <3

svar: Tjaa, tack så mycket! :) Jag ska gå på Östra gymnasie i Skogås, Linjen jag ska gå är Samhälle inriktning på juridik! Och sen när jag slutar gymnasiet så ska jag vidare utbilda mej på högskola till åklagare. Och nu undrar du säkert varför jag ska bli åklagare och inte advokat..? Jo för att det är så här att jag tänker inte på några villkor sitta och försvara någon snubbe som har misshandlat sin fru och våldtagit sitt barn! Då är jag hellre åklagare och hjälper den där kvinnan och barnet. Visst man tjärnar mer om man är advokat, men jag skulle inte kunna sova om nätterna. Så då är jag hellre åklagare och tjärnar lite mindre pengar, hjälper samhället och kan sova gott om nätterna!

UPD8 4U !

Eftersom att jag är så grymt snäll så ska jag lägga ut lite fler bilder från igår, när jag var på http://www.modelhouse.se/ och fotograferade mig! Tyvärr så är ju många bilder ganska lika, bara det att jag kollar åt olika håll. Ni får nöja er med några stycken bilder! :)

God förmiddag alla söta!

Shit vad trött jag är, jag vill hellst dö! Men för att hålla mej vaken tänkte jag att jag kanske skulle lägga upp resten av bilderna..? ;) eller nej just nu orkar jag inte, det får bli senare! Jag känner att antingen måste jag sova, eller så måste jag hitta på någonting. För här framför datan kan jag ju inte sitta hela dagen. Funderar på om jag ska hoppa in i duschen och sen ta en sväng förbi värdens bästa Fanny kanske? :)

Tidsfördriv..





Jag har insett att min senaste kyss... var förbjuden!
Jag lyssnar på... Hevyweight
Jag pratar... förjävla fort
Jag tycker om... din rumpa
Jag avskyr när folk... snackar skit
Mina närmaste vänner är... oslagbara!
Min första vän hette... mamma
Kärlek är... livets mening
När jag borstar tänderna... står jag på ett ben, haha
När jag lagar mat... blir det fett gott
Jag tänder på... infekterad svamp!
Det sexigaste yrket är... Bygg arbetare med bar överkropp
Det är charmigt när... Lex skrattar
Jag är rädd för... nålar & sprutor
Den värsta känslan är... ångest
Den bästa känslan är... lycka
Jag är bäst på... att vara en bitch!
Jag är sämst på... att ljuga
Om jag var ett djur skulle jag vara... katt - äta, sova, skita och bli slickad hela dagarna!
Om jag va en insekt skulle jag vara... fjärill (?)
Om jag vore ett redskap skulle jag vara... Rivjärn - vasst!
Jag kommer alltid att vara... prinsessa
Det finaste som finns är... min mamma
I sommar... är vårt motto K.U.S.H
Sist jag grät var... för att min mamma är så grymt bra!
Jag kan... om jag vill!
Jag kan inte... Göra en kullerbytta uppochned
När jag bakar så bakar jag... kladdkaka muffins
Min mobiltelefon är... sönder..
När jag vaknar på morgonen... är jag arg som f*n
Innan jag går och lägger mig... bloggar jag :)
Just nu tänker jag på att... jag borde sova!
Bebisar är... Läskiga
Idag har jag... festat
Ikväll ska jag... sova!
I morgon kommer jag... hitta på något riktigt skojj!
Jag vill verkligen... att Fanny ska svara på sms!





KÄRLEK:
Är du kär just nu? - nej, det kan jag inte påstå.

Har du någon kille just nu?- nej.

Har du dumpat någon?- Yes.

Har du sagt att du gillat någon för skojs skull? - opps i did it again!
Vem kramade du senast? - Lex.
Är det okej att din kille hånglar med en annan tjej? - Nej.

SKOLA:
Är du duktig i skolan? - ja, när jag har lust.
Har du bra betyg? - hyffsat!
Har du fått ett bra resultat på ett prov? - om mvg räknas som bra, så ja.
Har du haft mobilen på lektionstid? - yes.
Fått skäll av en lärare för att ha snackat i telefon? - far too often!

FAMILJ:
Du bor tillsammans med dina föräldrar? - mamma.
Trivs hemma? - ibland, när jag har lust.
Har "rymt" hemifrån för att du inte orkat med familjen? - ja.
Har skrikit och slagit din mamma? - tyvärr, ja..
Har fått en rejäl utskällning på sistonde? -  nej.
Har kallat någon i din familj för diva, idiot, cp, osv.? - dagligen, haha!
Vem betyder mest för dej i din familj? - mamma, pappa, bror, mormor & moster

Kommer du älskar din familj oavsett vad som händer? - yes de kommer jag.

 


VÄNNER:
Du har vänner? - nej inga alls faktiskt...
Du brukar vara med? - din pojkvän.
Vem/vilka var du med sist? - Fanny, Sarah & Vincent.
Älskar du dina vänner hur dom än ser ut? - ja.
Är det okej att ha kill-kompisar? - ohjaa, 90 % av mina kompisar är killar.
Har du pussat någon av dina kompisar? -  yes. 
Skulle du kunna döda någon av dina kompisar? - f.d kompisar.
Har du blivit av med någon vän på sista tiden? - aah, men fick tillbaka min diamant F!



FJORTIS:

Du sminkar dej varje dag? - nää, två gånger i veckan-
Putar med läpparna på kort? - ibland 
Tar kort på dina bröst? - ja så att säga, jag kan ju inte skära bort dom..
Använder foundation på läpparna? - Nej.
Super dej packad varje helg? - Haha nej.
Du plattar håret och har en typ av fjortisfrisyr? - nej & ja, det beror på vem du frågar.
Ditt hår e knallblont? - nej.

ALKOHOL:

Har druckit alkohol? Yes.
När drack du alkohol senast? - idag.
Vem bjöd dej på alkohol? - Fanny.
Vad var det för sorts alkohol? - Vin.
Brukar du dricka alkohol? - ja, när jag har lust.
Har du druckit öl? - Ja haha.
Tycker du om öl? - kung!

KRIMINELLT:
Är det okej att vara kriminell? - lite små kriminell är ju nice.
Vill du bli kriminell? -  för söt för att vara gangster!
Varför gör du sånt här? - för jag har tråkigt.
Vad är inte okej med att vara kriminell? - Det mesta.
Skulle du sno en bil om du inte orkade gå hem? - om jag var tillräckligt packad!
Har du suttit i fängelset? - hah, obviously.
Vill du hamna i fängelset? - ja, de e min största dröm...

DÅLIGA TIDER:
Vart på dåligt humör den senaste tiden? - Nej, tvärt om.
När grät du senast? - för några dagar sen.
Du har gråtit över en kille? - allt för många gånger.
Vem bråkade du senast med? Brorsan.

ÖVRIGT

Motto? - jag är som jag är, när jag inte blev som jag skulle!
Film? - How high.
Lyssnade senast på? -
Infected mushroom, saaed.

 

 

 


 

 

 


Vilken natt!

Ojojoj, det blev ändrade planer kan man helt klart säga! Det blev ingen Gurra & fest i Lida, utan det blev festa med Fanny, Sarah, Vincent & massa fler. En riktigt skön och underbar kväll har det helt klart varit, och bättre än så där kunde det nästan inte bli alltså! Vi kom iallafall hem vid fem tiden i morse, och efter det så har inte jag kunnat somnat. Så jag har bestämt mej för att jag inte ska sova på hela dagen! Så jaa... nu sitter jag här... Klockan halv nio... och bloggar.. keep up the good work haha ;)

Fix dax!

Nu har jag vart jätte duktig och lagat mat till 5 personer och det var fett gott! Sen nu så ska jag fixa mej, eftersom jag ska dra på fest i Lida med världens längstaste & bästaste gurra och massa andra. :D Så resten av bilderna lägger jag upp imorgon, för nu måste jag skynda mej!

Vill ni ha mer bilder..?

Då får ni kolla min facebook "Mimmi gottochblandat Nilsson" :) Fler blider kommer senare, för nu måste jag laga lite mat!

Hemma igen!

Sådär, nu är jag hemma igen! Fotograferingen gick jätte bra, eller ja det blev en del ganska jätte fula bilder och en del lite bättre haha! Men iallafall så tog dom 139 bilder, och jag köpte alla ;) Här kommer några smak prov, mer kommer sen!

Fotograferings dax!

Nu måste jag springa iväg till tvärbanan, så jag är säker på att jag hinner hitta dit. Fotograferingen börjar 12.30 och håller på 2-3 timmar. Bilderna kommer antagligen upp ikväll eller imorgon, Shit vad nervös jag är! Nu är det bara att springa..

God morgon sötisar!

Nu är jag stressad, stressad & ännu mer stressad! Jag vaknade nyss och nu ska jag hinna välja kläder, fixa mej, äta, blogga sen åka till modelhouse och göra fotograferingen. nu har jag bråttom så jag bloggar sen.
Wish me good luck!

Luftballong!

Förresten när jag skulle gå och handla så hör jag någonting pysa så kollar jag upp i himlen och ser en chock rosa luftballong. Fy faan vad coolt sån vill jag åka, förstå känslan när man sitter och kollar ner på allting? Och då kom jag fram till att om jag någonsin ska fria till någon ska jag göra det i en luftballong med champange & jordgubbar!

Somnade..!

Förlåt, förlåt, & förlåt men jag slockande vid sex tiden och vaknade nu och fick lov att springa till affären fort! Men antagligen behövde jag sova.. Har ju inte sovit så mycket på sistonde. Men iallfall så var vi iväg och han fyllde i sin tatuering, jag var faan mer nervös än han var! Iallafall när vi kommer in dit till tatueringsstudion så blir jag skit rädd, för det var skit mycket folk. Men iallafall så gick det skit bra och det blev skit snyggt! ;) Fast.. jag vet ju inte riktigt om jag kommer våga tatuera mej för han såg typ ut som att han skulle dö, fast å andra sidan så gjorde ju han sina stjärnor på sidan av magen och revbenen. Och det är typ värsta stället och framför allt på hans kropp som inte har en enda centimeter av fett! Men iallafall så kan jag inte bestämma mej om vad jag ska ha på mej på fotograferingen imorgon, någon som har något förslag?
vincents mage ;)

På Felix begäran..

..Ska jag skriva ett inlägg om honom, Och det får bara handla om sex & honom och det måste vara långt sa han. Och då kom jag fram till att Felix Kruth ÄR sex, so here you go Felix kruth!


Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth  Felix kruth:)

Halloj!

Åhh, vilken morgon alltså! Det börjar med att jag vaknar av att en liten unge står och hoppar på mej, och det var älsklings Erika. Så hela morgonen har jag gjort allt mellan läsa en bok för henne till att platta hennes krulliga affro hår, sminka henne, sätta på Barbie spel på datan, fixa frukost, låta henne pröva mina kläder och så vidare haha ;) Men nu så gick dom så nu fick jag datan och kunde blogga, och som sagt så ska jag skärpa mej och bli bättre på bloggningen! Snart så kommer Vincent från jobbet och vid fyra tiden så ska han till tatuerings studion, shit jag är redan nervös fast det inte ens är jag som ska tatuera mej! åh, och förresten så ska jag kolla om dom har några snygga bilder så jag kan börja fundera på vad för något jag ska tatuera!

Sorry...

Dålig uppdatering, jag vet..  Men jag lovar att jag ska skärpa mej! Men jag har haft fullt upp typ hela dagen. Först så grillade vi och myste på gården, sen var vi barnvakt åt Lex en stund eller ja typ hela dagen.. ;) Sen så fixade jag mej så drog jag & Vincent till Theresia & Myste och bara softade på livet *så att säga* Sen var vi en sväng till donken och käkade. Så nu är vi tillslut hemma igen, och faan vad trött jag är! Så jag ska nog gå och mysa ner mej i sängen hade jag tänk och kolla på en film. Imorgon ska jag förresten med Vincent för att han ska fylla i sin tatuering vid fyra tiden, det sak bli super kul för att jag måste "rehabiliteras" lite innan jag ska göra min (Jag har önskat mej de i födelsedags present av mamma) Men isf om jag nu får det i födelsedags present så ska jag tatuera någonting för min pappa. Nej nu somnar jag snart på tangentbordet, God natt! :)

Infected mushroom ♥

  • Dagen feta låt, lyssna & njut för bättre kan de inte bli!

.

Sara om Trött Mimmi...:
Hej Mimi! Måste bara säga att du har en skit bra blogg. Men jag har en fråga till dej för det är en grej som jag inte förstår... Vem är Vincent? Är det din nya kille??
Svar: Tja sara! Tack så mycket, kul att du tycker om min blogg. Nej haha, Vincent är inte min kille ;) Killen vi hyr lägenheten av är Vincent's pappa, så han är här och hälsar på min kusin & sin pappa. Fast han hänger ju å andra sidan typ bara med mej & sover i min säng, så vem vet..? ;)

Trött Mimmi...

God morgon alla söta! :)

Sovit gott? Det har inte jag... Jag har sovit fyra timmar, och det suger! Jag, Sophie, Vincent och Henke var vakna typ hela natten och kollade på massa filmer, spelade kort och bara snackade massa skit. Trevligt trevligt, men stackars Vincent han dygnade och skulle jobba 06:30 haha, Sophie fick iallafall sova lite mer än tre timmar innan hon skulle jobba ;) Imorgon ska jag förresten följa med Vincent när han ska fylla i sin tatuering, och ska även kolla på en åt mej själv eftersom jag fyller år snart. Åååh vad jag längtar till onsdag då jag ska på fotograferingen! Nej Nu ska jag äta lite frukost sen sova lite till.

Myspys!

Nu har min älsklings Sophie kommit hit, så har vi bäddat upp soffan med en miljard kuddar och massa täcken där jag, Sophie & Vincent nu ska ligga och mysa! Men vi hörs sen, massa love till er!

Hemma igen!

Jag tror jag dör snart!! Det är så kvavt och det regnar ute med ändå är det så galet varmt, hur går det ihop lixom..? :S Iallfall så har jag & Vincent vart i centrum nu, och vi hade med oss lilla älsklings Lex! Skojja om att alla gick och kollade på oss när vi hade en liten unge på ett år i en barnvagn och gick i affären och handlade haha! Jag & Vincent spelade med och låtsades att det var vårat barn, galet kul!
Fast jag blev fett ledsen för att jag inte träffade "Ödet" hah och nu tror ni att jag är störd, haha jag förstår er. Nej men det var så här att när jag kom hem från Dalarna så när jag möter mamma vid pendeln i Årsta så kommer det fram en kille som frågar mej om en cigg, så jag ger honom en och han säger tack och sen att vi skulle ha en trevlig dag. Det sjuka var att jag kände igen den där kille jätte mycket, och var helt säker på att jag hade träffat honom förut! Sen igår när jag var och handlade med mamma så var den där killen inne på Ica och han kollade på mej skit mycket och antagligen kände han igen mej och mamma från dagen innan. Sen går han ut ur affären, sen när vi kommer ut igen så står han där med en jätte stor hund som jag oxo känner igen. Sen går han, hunden och en kompis till dom iväg. Så vi går in på hjälmaren och köper något att dricka och sitter där inne och bara softar. Innan vi går ut tänker jag "hoppas att vi inte träffar dom nu för då dör jag"! Så precis när vi går ut så ser vi dom då säger mamma att hon skulle hälsa och säga något pinsamt och jag ba nej gör du det dödar jag dej. Så när dom går förbi säger mamma "Hej igen" dom ba "öh hej" sen samtidigt höll jag på att skämmas ihjäl så jag stoppar typ huvudet i väskan för att leta efter sen cigg. Då frågar killens kompis om en cigg så jag ger honom en, då säger mamma "Din polare frågade om en cigg igår haha, det är ju nästan så vi känner varandra nu" och då ville jag sjunka igenom jorden... Sen kom jag och mamma fram till att om vi såg honom igen då är det ödet som har bestämt att jag ska gifta mej med honom haha Och att mamma nästa gång vi såg honom skulle fråga om en dejt till mej hahahaha! Sen vet ni vad som hände idag? han gick förbi utanför mitt fönster! det kan bara betyda en sak.. att han är mitt öde! ;)
Som sagt jag är som jag är, när jag inte blev som jag skulle!

Goddagens!

Sorry att jag inte har uppdaterat! Men datan har vart upptagen hela dagen, och jag har haft annat för mej. Nu ska jag & Vincent iallfall ta en prommenad till centrum och lämna två filmer som vi hyrde igår, och köpa cola och lite myspys till ikväll för då kommer min efterlängtade Sophie hit och myser och snackar skit med mej! Nu måste jag rusa för det stänger snart!

Ändrade texten

Hon för sig så fint när hon rör sig, hon är så fin hon berör mig.
Hon är så fin hur är det möjligt att gud skapa nått så fint.
Du bar mig runt i 9 månader du gav mig liv,
Jag kollar på ett gammalt kort på dig du va så fin,
Och än i dag e du även fast det tog sin tid,
När min pappa gick bort så såg jag hur svag du blev,
Sätt dig fri o väckla ut dina vingar mamma,
För du är ängla lik hos mig finns det ingen annan,
Som jag ser upp till som jag gör till dig, 
Och när ingen ville lyssna va du den ända där som hörde mig,
Så jag dör för dig och ser din kämpar glöd,
För jag vet va du går igenom varje natt,
Du är mitt ända stöd och jag har aldrig skämts
över dom problemen som du bär på som gör dig matt,

Finns ingenting som går upp mot att höra ditt skratt,
Så elegant du för dig runt med sån självdistans,
Och för en ständig kamp mot alla dina män som är fucked up,
Men jag är kvar om mamma känner sig ensam i natt,
Mer än tacksam för allt de du nånsin gjort,
Jag ser min pappa ta mig med till lekparken,
Ännu ett splittrat hem men det är väl så det blir,
I mina ögon är du ändå alltid lika fin, Mamma
Jag ser upp till dig vilken kraft du har,
ensam kvinna som krigar igenom natt och dag,
Aldrig fått nått gratis varje andetag,
Är för dina barn som du lever för å vi har det bra,
Tack vare mammas vilja att aldrig vika sig för nederlag,
Om du trillar går du upp igen omedelbart,
Så mycket kaos runt om kring dig ändå så ser du klart,
Klart att du drömmer om ett bättre liv,
Men du hoppas på din plats i guds paradis,
Så mycket efter all denna skit,
Du stått ut med nu är det slut med,
All misär kära mor bara njut nere vid sjön,
Där du trivs du hör hemma på landet,
Men du ska veta att jag förstår o finns alltid här för dig,
du behöver inte ens räcka ut handen,
Ja mamma så vacker den finaste gåvan gud har gett mig är mamsen.

Dagens låt!

Eftersom klockan är över tolv, så kan jag langa en ny fet "Dagens låt"! Förrsta gången jag hörde den här, så började jag gråta för tänkte jag direkt på min underbara mamma. Det finns ingen som jag älskar mer än henne, allt som hon får stå ut med, och allt vi har gått igenom jag förstår inte hur hon orkar hela tiden!
  • Jag älskar dej, du är den bästa ♥

shh.. a secret!

Än så länge under 2010 har jag;

(x) slagit någon
(x) kallat någon hora/slampa
(x) pissat utomhus
(x) däckat
( ) spytt
( ) knarkat
(x) druckit alkohol
(x) raggat på främlingar
(x) kysst en främling
(x) gråtit
(x) rökt
(x) haft sex
( ) rymt hemifrån
(x) bakat
( ) sovit utomhus
( ) åkt bil med fyllon
(x) saknat någon
(x) sjungt
(x) badat i havet/sjön
(x) skolkat
(x) fått ig
(x) fått mvg
( ) fjäskat för en lärare
(xxx) käftat mot en lärare
(x) solat utomhus
(x) solat i solarium
(x) snackat i telefon mer än 2 timmar
( ) fått blommor av någon från motsatta könet
( ) gett någon blommor
( ) sett en död människa
(x) hittat ny musik du gillar
(x) låtit bli att skolka även vid de värsta stunderna
(x) varit deppig
(x) velat dö
(x) varit glad
(/) blivit kär
(xx) känt dig sviken
(x) känt att ingen har sett dig
(x) suttit vid datorn mer än du brukar
( ) skrivit en låt
(x) känt som om någon tagit dig förgivet
(x) varit "sjuk"
( ) varit sjuk
(x) dansat
(x) bråkat med dina föräldrar
(x) någon har stött på dig
(x) någon har sagt att du är snygg
(xx) gråtit för något som hänt i ditt liv

Natt dax för max!

Nu ska jag gå och lägga mej! ...eller inte ;) De är max som ska nattas, och självklart så måste jag ligga där tills han somnar haha.. Men de e fett mys, så hörs snart alla söta!

Onsdag 28/7 då händer...?

Jaa vad händer just det datumet? Jo det ska jag ta och berätta. Jag ska på fotografering och det ska bli så grymt kul! Det ringde typ för en och en halv vecka sen någon som hette Linda, som sa att jag hade blivit rekomenderad till någon fotografering. Tydligen så var det min kära vän Elin Von Gerber Olander som hade anmält mej till det. Så jags ska då iallafall dit nästa onsdag och fotograferas. Då ska jag ha med mej två ombyten, plus att jag ska ha fixat mitt eget hår, sminkad blir jag där. Så det ser jag fram emot fett mycket. Jag tror att dom sa något om att dom skulle lägga upp bilderna på hemsidan så att folk kunde boka en för jobb om dom ville, men med de vet jag inte riktigt hur det blir. Försöker tvinga med mej mamma men hon vägrar haha! Klicka på länken så får ni se lite andra bilder dom har tagit :D
http://www.modelhouse.se/index.php?option=com_exposeprive&Itemid=27

Här levereras dagens låt, Enjoy!


God middag!

Det blev ingen Liljeholmen idag, det typ hann stänga.. :( Så vi tog en promenad till Årsta centrum istället och handlade lite där. Sen har jag bara kollat på två filmer med Kusin max och haft myspys, har nu skaffat en nu bebis som är 8 år haha jag får gå runt och bära på honom och grejer! ;) Nu ska jag Kila in till grannen (Kusinen) och kolla på sommarkrysset för Sean banan är där, det får man ju bara inte missa! Sen ska jag kolla på en film som heter Blond & Blonder med Pamela Andersson en riktigt rosa och tjej film *i like* Vi hörs sen!

God morgon!

Härligt väder va? eller inte.. Usch jag vill verkligen bara ha sol så jag kan sola och bli lite brun! för det spelar f*n ingen roll hur mycket jag solar, jag blir inte brun ändå... Jag har lite brottom för jag ska fixa mej nu och sen åka till Liljeholmen med mamma och handla lite. Förresten så är min telefon helt sönder så jag kan inte blogga från den nu när jag är i liljeholmen, så vi hörs sen!

Ny design!

Kolla min nya design, snygg va!? Jag är iallafall super nöjd och killen som gjorde den var skit gullig och super snäll! Och nu mina kära bloggläsare, ska jag börja blogga seriöst igen eftersom att jag är hemma i Stockholm igen. Och det bästa är ju att jag kan uppdatera hela tiden eftersom jag nu har upptäckt att jag kan blogga via mobilen, och det är bara sååå nice! Dagens fråga: Hiss eller diss på min nya design? Nu ska jag ta en godnatt cigg, sen ska jag hoppa i säng för att jag är så grymt trött. God natt alla söta!

Börjar om på nytt!

Hej älskade blogg lärare! Förlåt, förlåt, förlåt, förlåt och förlåt för att jag inte har uppdaterat på hur länge som hellst. Men som jag har sagt förut så har jag inte haft tid och ork till det. Jag åker hem imorgon (torsdag) och då ska jag ta upp bloggningen seriöst igen. Plus att jag nu kan blogga från min mobil och det är toppen! Förresten, har jag berättat om fotograferingen för modelhouse jag ska på nästa onsdag...? ;) nu är ni nyfikna va, men tyvärr får ni suga på karamellen lite tills jag kommer hem för då tänker jag berätta! Förresten har tiden här i leksand vart underbart, blir jobbigt när jag ska åka hem imorgon! Hur ska jag överleva? Nu ska jag äta frukost, hörs när jag kommer hem igen. Och förresten så är min design klar, men fixar det där när jag kommer hem! Puss <3

Gissa vad som händer idag..?

Min nya design är klar, så den kommer in på bloggen ikväll. Ni får skriva vad ni tycker om den :)

Puss

Sorry dålig uppdatering..!

Tjenis Penis!
Förlåt för min dåliga uppdatering, jag har ingen bra bortförklaring. Så jag säger helt enkelt att jag har haft en fet bloggtorka! Det blev hur som hellst ingen Peace & Love, eller jo jag var där en stund och träffade Jonas. Jag & Patrik fick komma in helt gratis på festivalen för att hans övervakare jobbade som Ordningsvakt. Men allafall så åkte jag hem till "Moster Ia" och var bara hemma och softade. Lördag blev de Majstångsresning i "Byn" hah! Vi åkte traktor & vagn och grejer. Det var as trevligt! Söndag blev det hos älsklings Lollo G som är ensam hemma. Så Hon, Jag, Klas & Mats lagade god mat och åt sen badade vi jacuzzi & bastade och drack lite vin och bara chillade med livet. Sen fick vi för oss att baka klockan ett på natten haha så det blev kladdkake muffins, MUMS! Sen igår (Måndag) fick vi gå upp halv nio för att städa, för det skulle komma folk och kolla på huset som är till salu så det var visning vid tio tiden. Så vi städade ihjäl oss och gjorde picknick och så åkte vi till stranden och la oss och sola! Senare så grillade vi och myste ute i solen med Mats & Klas! Sedan blev de lite fest här hos lollo (jaa jag har typ flyttat in här hahahah), det var trevligt det! Så idag har vi bara typ vart en sväng in till Leksand och åt pizza till frukost och köpte en FET godis påse och massa cola, det får man faktiskt göra när man är bakis haha! Sen resten av dagen har vi gjort absloute ingenting.. Bara myst och varit med varandra för Mats jobbar. Så vi har målat naglarna på varandra, haft ansiktsmask och snackat en massa skit! Bilder leverarde, ENJOY!



Häst & Vagn


Bystugan


Yes vi var välkomna, haha


Jacuzzi


Lollo i jacuzzi


Jag i jacuzzi.. HAHAA


Mats & Klas i bastun


Mats & Klas



Sexxyy Lollo när hon solar!


We like!


Japp och här i skogen åker man moppe.. ;)


Fin middag, haha


Mats och mitt vin glas


Jag på festen, upp och ner jag vet men tog ur mobilen och orkar inte fixa..


Nu drar jag!

Nu har jag fixat mej och packat allt. Och Patrik står här och väntar. Så nu drar jag! ;) det blir förmodligen P&L så det blir inte så mycket uppdatering! Men ni får ha det så kul, för det ska jag definitivt ha!
Puss alla söta bloggläsare!

Nu har jag bestämt mig!

Det blir leksand imorgon! sådär, nu har jag bestämt mej, och leksand får det bli. Imorgon på vägen sa patrik att vi skulle ta en sväng förbi Peace & Love för hans polare jobbade tydligen där, och det bästa är att han kanske kunde fixa in mej WIHOO! Och då blir det att tälta med Lollo och resten av folket, trevlans! Annars blir det nog bara att träffa folk. Nu är jag gaalet taggad och skulle nog kunna springa dit, hahahah ;)

Byta blogg..?

Jag funderar på om jag ska byta blogg, jag hatar namnet "Mimmiwarniing".. vad är det för jävla namn lixom? ;) Funderar isf på att byta till devote. För jag kollade och det fanns ingen som hette mimminilsson, och det är ju det jag vill heta. Men jag är så rädd att förlora mina 200 läsare.. ;) Men å andra sidan så om jag nu tappar några läsare kommer det alltid nya. Ska jag byta blogg, vad tycker ni?
  • Hiss eller Diss?

Klar!

Sådär, nu har jag tvättat klart! Fy faan vad skönt, jag hatar att tvätta. Men jag är riktigt bra på det, den här gången gick allt som de skulle haha. Sen har jag tagit ett lååång & Vaaaarmt bad! Det var evigheter sen jag tog hand om mej själv med hår inpackning och sånt, det var faktiskt riktigt skönt. Man behöver nog sånna här dagar för sig själv och bara tänka, ta hand om sig och lixom bara vara!

Tvätt dax!

Då var det tvätt dax igen, ni kanske kommer ihåg hur det gick sist haha... ;) Får vell hoppas på att det ska gå bättre den här gången! För tvätta är inte riktigt min grej, och hade aldrig gjort det innan förra gången. Men det kanske är bra att lära sej, för någon gång lär man ju flytta hemifrån! Fast å andra sidan ska jag ju bli rik när jag blir stor och ha en städerska så det är nog ganska onödigt att lära sig HAHA *skämt å sido*
Nu är jag lite gladare, men jag har inte bestämt mej helt om jag ska åka än eller inte! vad tycker ni? :)


Dagens låt



I could use a dream or a genie or a wish
To go back to a place much simpler than this
Cause after all the partyin' and smashin' and crashin'
And all the glitz and the glam and the fashion
And all the pandemonium and all the madness
There comes a time where you fade to the blackness
And when you're staring at that phone in your lap
And you hoping but them people never call you back
But that's just how the story unfolds
You get another hand soon after you fold
And when your plans unravel
And they sayin' what would you wish for
If you had one chance
So airplane airplane sorry I'm late
I'm on my way so don't close that gate
If I don't make that then I'll switch my flight
And I'll be right back at it by the end of the night

Love hurts!

Mamma frågade om jag var kär i dej. Jag svalde och sa nej, men de var inte hela sanningen. Kär och kär, vet jag inte.. Men de är något mer än bara det som är. För det gör ont i mej att veta att jag inte bara kan träffa dej när jag vill, för du är en helvetes jävla massa mil i från mej. Jag måste åka, jag klarar mej inte utan dej!

Ingen lust med någonting alls!

Faan vad tråkigt jag har. På riktigt alltså jag har inte lust med någonting alls, det här sommarlovet suger.. jag vill bara åka tillbaka till Dalarna, där finns det alltid ngt att göra. Men här lixom, alla är så jävla själv upptagna och har inte tid med någon annan än sig själva. Ibland börjar man fundera på vilka som är ens riktiga vänner... Fan jävla stockholm! Jag saknar dalarna så jävla mycket och vill bara tillbaka. Och jag saknar  Tror att patrik åker tillbaka till Dalarna imorgon, funderar på om man ska följa med. Jag känner att jag bara vill skrika och gråta! Alla har sina dåliga dagar oxo. Fuck Stockholm, Go Dalarna!

Pustar ut!

Jag pratade precis med mamma, och det hade gått bra. Den där grejen hade spruckit av sig själv, USCH! Men sen hade dom fått tagit Sveriges största spruta och bedövat honom i halsen typ sen tagit en kniv och skärt i halsen. Låter fett läskigt fy faan alltså, han ska tillbaka imorgon och göra samma sak igen. Och till och med kanske fler gånger sa mamma. Men doktorn hade proppat honom full med massa mediciner så han är säkert jätte rolig när han kommer hem hahaha! Sen sa mamma att han går runt med en påse som han spottar var i, det låter ju gaalet äckligt... Och anledningen till att jag inte fick följa med var för att mamma sa att hon visste att jag skulle svimma och mej hade dom fått sy ihop huvudet på typ haha! Men fy faan vad skönt det är att veta att han mår bra nu, så nu pustar jag ut och äter frukost!
PUSS ♥

OROLIG!

Fy faan vad jag är orolig! Mamma & Min brorsa Henke var på vårdcentralen idag, för Henke hade köttelfeber (trodde vi) Men det visar sej att han har en varböld typ i halsen, så han är inne på Akuten nu och ska operera bort den... jag är så jäävla orolig!! jag vill åka dit men jag får inte för mamma.. Fy faan jag är så jävla rastlös och bara går runt runt och tänker katastrof tankar om att han kommer dö! Fy faan nu måste jag faan be till den gud jag inte tror finns, hoppas att det hjälper. Uppdaterar sen när jag vet mer!
  • Bror, jag älskar dej vad som än händer ♥

Natti natti!

Nu hade jag tänkt att gå och lägga mej. Har faan inte gjort ngt annat idag än att suttit vid datan & sovit, det känns totalt värdelöst! Men faan man behöver sånna dagar oxo. Men de e en dag som denna man skulle ha en pojkvän..
Med det säger jag god natt ♥

RSS 2.0